Karriere ved Maersk Line

Kom til infomøde
2. oktober 2019

Er du klar til en spændende og udfordrende uddannelse? 

Som ansat hos Maersk Line er du altid blot et sømil fra nye eventyr. En maritim uddannelse giver et væld af karrieremuligheder, og ved Maersk Line er hele verden din arbejdsplads.

Du får en helt unik mulighed for at komme et skridt tættere på en spændende karriere ved Maersk Line. Kom til infomøde den 2. oktober kl. 17.30 - 19.30 på Willemosevej 4, 4200 Slagelse. Her kan du få informationer om uddannelserne som maskinmester og skibsfører, ansøgningsprocessen, livet til vands og meget mere.  Mødet forgår på dansk. Tilmeld dig nemt herunder. Ses vi? 

Der er tilmeldingsfrist 1. oktober 2019. 

Tilmeld dig her

Tilmeldingsfrist 1. oktober 2019 

Fornavn
Efternavn
E-mail
Telefonnummer
Er du dansk statsborger?
Angiv statsborgerskab:
Uddannelsesinteresse
Deltager du alene?
Hvor mange personer kommer i?

Hverdagen til søs

Når du vælger en uddannelse hos Maersk Line, vil du, uanset om du er maskinmester eller skibsfører, komme til at sejle kloden rundt. Ikke én hverdag på skibet er ens – og med en besætning der består af søfolk fra hele verden, er der rig mulighed for at lære nye mennesker at kende. Læs mere her.

Maskinmester

Som maskinmester får du en bred, teknisk uddannelse, der giver dig mulighed for at kickstarte din karriere på den bedst mulige måde. Du får en række efterspurgte kvalifikationer, og stort set ingen maskinmestre går arbejdsløse. Læs mere her.

"Jeg havde faktisk aldrig drømt om at skulle sejle eller arbejde med maskiner. Men da min første plan ikke blev til noget, begyndte jeg at søge efter andre muligheder… Ved et tilfælde fandt jeg hjemmesiden blivskibsofficer.dk. Jeg udfyldte en formular, og kort tid efter blev jeg kontaktet af Maersk Line, der ville have mig til samtale i Svendborg – og der har jeg været siden!"

— Daniel Bull Jensen, Maskinmester

Skibsfører

En skibsfører har ansvaret for at sejle skibet og navigere besætningen sikkert i havn. Der er mange muligheder som skibsfører hos Maersk Line – en stilling som skibsfører kan på sigt lede til en kaptajnstilling. Læs mere her.

"Jeg har altid gerne ville ud og opleve verden, møde en masse forskellige mennesker og kulturer på min vej. Og selvfølgelig tage en uddannelse med rigtig mange muligheder. Det lyder måske plat, men det er lige præcis det, som en uddannelse hos Maersk Line giver mig."

— Mie Qvick, Skibsfører

Oplev verden med os

Er du allerede afklaret og ønsker du at starte på en uddannelse hos Maersk Line, så læs mere her.